Kolekcija šmink

Hejla!

Pa sem nazaj po napornem vikendu (sej ne, malo sem si privoščila in uživala). Že dolgo nazaj sem v blogu Top laki te jeseni omenila, da bom posnela kolekcijo šmink, ki jih premore moja make up košarica. Ampak sem nekako v vsem decembrskem praznovanju to pozabila, pa nič hudega, ker jih imam zdaj še malo več. 😊😉


Najprej bom šla skozi vse šminke, kasneje pa pokažem še nekaj balzamov, ker tudi te spadajo zraven. 

#1 Essence shine shine shine wet look lip gloss (06 bright on!)
Ta glos imam najraje za vsakodnevne looke. Ustnicam da perfekten sijaj in videz mokrih ustnic, prav tako pa je ekstremno vlažilen. Občutek na ustnicah je zato zelo prijetno negovalen, vonj pa rahel in prijeten. Prav tako je cena zelo ugodna, jaz sem si ga nabavila v dm-u, je pa odtenek nude z podtonom rjave. 

#2 Makeup revolution retro luxe liquid lipstick (honour)
Šminka je tudi primerna za vsakodnevne no makeup makeup looke, je pa še svetlejši nude odtenek kot glos. Na ustnicah se super nosi, ima rahel sijaj, nima vonja in je dokaj obstojna. Jaz sem jo kupila v kompletu s svinčnikom, ki pa je tudi bil kar ugoden. Vse Makeup revolution izdelke kupujem na ličila.si, najdeš pa jih tudi na click2chic in v tuš drogerijah.

#3 Essence matt matt matt lipstick (05 red-y or not?)
Matt šminka je izredno lepe klasično rdeče barve in je primerna za bolj svečane ali večerne makeup looke ali pa tudi za vsak dan, če si bolj drzne narave. Na ustnicah nima tistega suhega, grobega občutka in se lepo nosi, le da ima rahlo čuden vonj, ki pa se po mojem mnenju zgubi takoj po nanosu na ustnice. Je obstojna tako kot bi pričakovala od matt šminke. Dobila sem jo v Essence adventnem koledarju, zato ima tudi special edition pokrovček. 

#4 Essence longlasting lipstick (16 i am yours!)
Še en produkt Essence kozmetike, se mi res vidi da sem nora nanjo ne? Enostavno imajo zelo dobro kozmetiko za zelo ugodno ceno in to je pri meni več kot dovolj veliki razlog, da se kar naprej vračam k njim. Ta serija Essence šmink je res obstojna kot obljubljajo, hkrati pa nima matt efekta in je primerna za tiste, ki le-tega ne marajo. Je zelo dobro nosljiva, z rahlim sijajem in rahlo čudnim vonjem. Odtenek je nude rdeč, z rahlim podtonom rjave in je primeren za vsak dan. Zdaj imam celo dve, saj sem dobila eno tudi v Essence adventnem koledarju, le da s special edition pokrovčkom.

#5 Bourjois rouge edition aqua laque (05 red my lips)
Še ena iz kolekcije rdečih šmink (obožujem rdečo). Je narejena na vodni osnovi, zato je ekstra vlažilna in je občutek sijajen, kot da bi imela gloss na ustnicah. Odtenek je res tista kričeče rdeča barva in je super za kakšne bolj uradne dogodke, kjer potrebuješ bolj poudarjeno barvo šminke, še vedno je pa občutek fenomenalen. Slaba stran pa je, da je zelo kratko obstojna, ampak me pri tej niti toliko ne moti, ker to obstojnost res odlično kompenzira z občutkom na koži. Kupila sem jo v Mullerju, je pa cena sprejemljiva. 

#6 Essence matt matt matt longlasting lipgloss (01 la vie est belle)
Moram priznat, da sem letos poleti prvič videla matt longlasting lipgloss in sem si kupila v dm-u zgolj iz radovednosti odtenek, ki ga še nisem imela (svetla nude rozasta barva). Gloss se lepo nosi in ima res lep matt finish na ustnicah. Je zelo lep odtenek za poletne dneve in zelo paše k vsakdanjemu nevpadajočemu makeupu. Je pa primeren res za svetlopolte, saj bi bil po mojem mnenju presvetel za kakšne bolj porjavele tone kože. 

#7 Milani Amore matt lip creme (25 allure)
Milanijeve matt šminkice so izjemno pigmentirane in jih lahko naneseš res z enim samim potegom po ustnicah. Prav tako se izjemno hitro sušijo do matt finisha, me pa moti edino to, da če naneseš matt šminkico direktno na ustnice, bo občutek izjemno suh in neugoden. Temu se jaz izognem tako, da spodaj namažem tanek sloj balzama za ustnice. Vonj je prijeten ampak bolj močen, cena pa sprejemljiva. Kupila sem jo na ličila.si. Moj odtenek je nosljiv za vsak dan, lahko pa tudi za kakšne posebne in večerne priložnosti. 

#8 L. A. girl metal liquid lipstick (GML856 golden)
Ta šminkica je izredno pigmentirana in na ustnicah pusti res tak metal finish, kar me je tudi najbolj privlačilo k njenemu nakupu (ličila.si, cena ugodna). Odtenek je res zlat, z podtonom rjave nude barve in je primeren za vsakodnevni makeup ali pa tudi za res gala večerni makeup. Obstojnost je super, prav tako občutek na ustnicah (mogoče za malenkost občutka, kot bi bila matt šminka, ampak ni zelo moteče). V vsakem primeru sem tudi pri tej navajena nanesti eno plast balzama za ustnice pred njenim nanosom.

#9 BarryM lipstick (neptune) 
To šminko sem si kupila iz radovednosti, saj bi naj spadala med t.i. čudežne šminke, ki po nanosu in stiku s kožo spremenijo barvo. Ta odtenek je v embalaži moder, spreminja pa barvo na vijolično z rozastim podtonom. Ta šminka me je rahlo razočarala, saj ni pigmentirana tako, kot sem pričakovala, prav tako pa se odtenek ne spremeni idealno enakomerno oz. se na določenih delih (beri majhne gubice, ki nastanejo v ustnicah) sploh ne. Zato potem šminka na ustnicah izgleda, kot da ima določene lise in črte. Tega se jaz znebim tako, da spodaj namažem eno plast balzama za ustnice, da ta zafila tiste porice in tako šminka ne dela več lis in risov.

Sem pa vam že pred nekaj časa obljubila eno presenečenje - YouTube kanal. Tako da po napornih dveh dnevih mi je uspelo in vam lahko povem, da lahko vse odtenke šmink in njihove swatche pogledate na mojem novem YouTube kanalu. Povejte mi v komentarjih, kako vam je všeč taka kombinacija opisa izdelkov.

Upam da se beremo spet v petek in nedeljo, do takrat pa,
lepo se imej in veliko se smej,


Marina

Komentarji

Priljubljene objave