Silvestrska noč

Dragi moji!


Želim vam, da zadnje ure starega leta preživite na kar se da zabaven način. Nazdravite s svojimi najdražjimi, povejte si med seboj, kaj vas je najbolj osrečilo v letu 2017 in izmenjajte cilje za 2018.

Pustimo za sabo vse slabe stvari, ki nas do zdaj spremljajo, poiščimo raje tiste dobre stvari, ki so se nam zgodile, ter tiste, s katerimi smo postali boljši ljudje.

Najlepša stvar, kaj se je meni zgodila v 2017 je... Hmmmm, ne morem se odločit katera, ker jih je več. Ena izmed njih je to, da sva se z Markotom skupaj vselila na koncu januarja 2017 in je to do sedaj res ena boljših stvari, ki so se mi v življenju zgodile. Druga je to, da sem diplomirala v juliju z oceno 9, kar se mi sploh sanjalo ni, da bo šlo tako gladko in tretja stvar, da sem v oktobru začela pisati blog. Od takrat pa do zdaj se je zgodilo že veliko stvari glede bloga, nekaj manjših sodelovanj in predvsem to, da vas je vedno več, ki me radi berete in pohvalite. Ko po dveh tednih ni šlo vse tako kot sem si zadala sem mislila obupat, priznam, nisem imela neke motivacije za naprej. Ampak sem hvaležna Markotu, da mi je rekel naj vztrajam in pišem dalje, ker je to nekaj kar imam rada.Tako da zaradi sebe sem nadaljevala s pisanjem. Odpirajo se mi nove ideje, vedno več se učim in z vami rastem.

V 2018 sem prepričana, da bo zato še nekaj novih presenečenj in veliko novih vsebin.

Hvala vsem za podporo, branje bloga in lajke/komentarje.
Rada vas mam 💛

Želim vam srečno 2018, preživite ga z najboljšimi osebami, delite srečo in veselje in ustvarjajte zmagovalne trenutke. ✨✨✨✨Naj bo to leto nekaj posebnega 🎇🎇

Vaša Marina

Komentarji

Priljubljene objave