Ideje za božična darila - 3. del

Hejla!

Sledi še zadnji blog o idejah za božična darila.

#11
Ker vem, da vas večina poleg darilca priloži tudi kakšno lično voščilnico, sem se odločila, da zraven v ideje za božična darila vključim tudi ročno izdelane voščilnice. Seveda so narejene po željah strank, tako bodo tvoje voščilnice letos unikatne in ročno izdelane lepo popestrile vse darilne paketke za tvoje najbližje. Za več informacij in ponudbe pa klikni na Facebook stran EllArt.#12
Spet sem izbrala nekaj za naše najmlajše, primerno predvsem za mrzle zimske dni. To je kvačkana kapica iz merino volne, narejena po željah stranke in seveda po merah najmlajših, tako da jim bo točno ustrezala. Sama sem navdušenka nad volno zato, ker ohranja temperaturo telesa in te nikakor ne zebe v njej. Pozimi je res enkratna. Za več informacij in ponudbe pa klikni na Facebook stran Lupiloop.

#13
 Seveda nisem pozabila na boljše polovice, je pa bilo kar težko najti kakšno darilo tudi za moške, morem priznat. Kot prvo darilo za moške člane v družini sem izbrala prigrizek, narejen iz dateljnov, arašidovega masla in malin, ki je božanskega okusa. Všeč mi je tudi pakiranje, ki je zelo lično in primerno tudi za na pot. Za več informacij in ponudbe klikni na spletno stran Just snack me.


#14
Kot zadnje darilce za najmlajše pa so ročno narejeni škorenjčki iz blaga po naročilu stranke. So kot nalašč za mrzle zimske dni v objemu doma. So tudi podloženi, tako da so zelo topli. Za več informacij in ponudbe pa lahko klikneš na Facebook stran La-ra handmade.


#15
Ko sem iskala darilca sem želela tudi nekaj stvari za nas punce. Kot zadnje darilce namenjeno puncam, je ročno izdelan nahrbnik iz umetnega usnja po želji stranke. Nahrbnik je zelo praktičen, tudi dovolj velik za potrebe šole/fakultete, saj v njega spravimo tudi zvezke velikosti A4. Za več informacij pa lahko klikneš Facebook stran Never2Late4U.#16
Za konec pa še nekaj za boljše polovice, da bodo čez božične praznike lahko na zabavah pokazali nekaj posebnega. Zato sem izbrala unikaten, ročno iz lesa izdelan metuljček, ki se ga pripne z magnetkom. Metuljček je nekaj posebnega, saj so leseni metuljčki dokaj redki, vendar imajo poseben doprinos k izgledu. Za več informacij pa lahko klikneš Facebook stran Medijski studio.


#17 
 Vsega lepega je enkrat konec, tako se tudi moje ideje za božična darila tudi končujejo. Čisto za konec sem prihranila olje za zobe, ki je primeno za celotno družino od 4. leta naprej. Olje je naravno, uporabljamo pa ga namesto zobne paste. Sestavljeno je iz sezamovega olja, olja zvezdastega janeža, olja iz listov cimeta in limoninega olja. Za več informacij pa obišči Facebook stran Ringana by Tadeja.


Tako, projektek Ideje za božična darila je končan. Ne morem verjet, da je že en mesec mimo. Hitro mine ne? Drugi teden ne pozabi spremljat bloga za nasvete o hitri nabavi darila last minute. Prav tako te jutri čaka en super zanimiv blog iz lifestyle tematike. Komaj čakaš? 😁

Se beremo jutri do tačas pa,

Lepo se imej in veliko se smej,

Marina

Komentarji

Priljubljene objave