Ideje za božična darila - 1. del

Hejla!

Verjetno si že opazil/a na moji Facebook strani projekt Ideje za božična darila ne? Na Facebook strani sem jih samo predstavila s slikami, sedaj pa sledijo še blogi (ne vem če bosta dva ali več - spremljaj sproti) z mojimi vtisi o teh izdelkih, ki sem jih predstavila na Facebooku. Prav tako bo zadnji teden pred božičem za zamudnike objavljen še en blog z nasveti, kako najti božično darilo čim hitreje. Sej veste, vsak od nas pozna koga, ki zadnji dan kot nek norec hiti po vsa darila. 😉

#1
Prvi med idejami za darila je bil personaliziran koledar. Vsak dobi na leto kar nekaj koledarjev, ampak se mi že zdi, da je vsak koledar prav enak drugemu. Vsi natiskani, vezani v spiralo, s par fotografijami, ... Kar mi je najbolj padlo v oči pri tem koledarju pa je to, da je izdelan iz lesa, po naročilu pa je tudi velikost in izbor slik. Po naročilu je tudi način obešanja, tako da se mi zdi, da se kupcu lahko zelo prilagaja in je zato unikaten in popoln. Več informacij in ostalo ponudbo si lahko pogledaš na Facebook strani Koren Miran s.p. razširjena dejavnost: ročno delo.

#2
Druga ideja za darilo je popolna za ženske. To je ročno izdelana zapestnica z dodatki po strankinih željah. Všeč mi je ideja same zapestnice, saj ti obeski na sami zapestnici niso pretirani, jih ni preveč ali premalo in so zelo lepo kombinirani med seboj. Obožujem to kombinacijo, ki je na fotografiji, ker so po eni strani zelo zimski toni, po drugi strani je pa nosljiva celotno leto. Za tiste, ki nimajo preveč formalnega stila, ampak bi vseeno želeli kak moden dodatek, ki pa je vseeno minimalističen. Več informacij in ostalo ponudbo si lahko pogledaš na Facebook strani Unikatni modni dodatki / handmade by Lili.


#3
Tretja ideja za božično darilo je tudi nakit, s tem da mi je pa všeč zato, ker je bolj eleganten, še vseeno pa zelo poseben in unikaten. Je tudi ročno izdelan, seveda tudi po željam stranke, lahko pa naročiš cel kompletek (verižica, prstan, uhani), vsako posebej ali pa kako po svoje kombiniraš. Jaz ko sem odprla paketek, sem bila navdušena, saj je lahko perfektno darilo za res tebi posebne ženske. Več informacij in ostalo ponudbo si lahko pogledaš na Facebook strani Ne.Ja art.


#4
Četrta ideja za božično darilo so pa ročno izdelani obeski za ključe iz umetnega usnja. Meni je sama ideja zelo všeč, ker je nekako unikatna v vsej poplavi raznoraznih obeskov za ključe. Super pridejo tudi na peresnici za v šolo ali na nahrbtniku za prosti čas, saj so vseh oblik in barv, zato so lahko prav posebni modni dodatki. Primerni so prav tako za vse spole in starosti, kar je zelo priročno takrat, ko nimaš ravno ideje kaj izbrati za darilo. Več informacij in ostalo ponudbo si lahko pogledaš na Facebook strani Never2Late4U.


#5
Peta ideja za božično darilo so božični okraski za smrekico iz klekljane čipke. Ideja je unikatna in zelo lepa, prav predstavljam si celotno smrekico samo s temi okraski. Zavidali bi ti jo vsi sosedje, to sem 100 %. 😊😊 Čeprav tudi kombinirani h kakim rdečim okraskom in kroglam nebi bili slabi ne? Meni se zelo dopade ta kombinacija rdeče in teh snežno belih okraskov na slikah. Kaj pa tebi? 😉 Več informacij in ostalo ponudbo si lahko pogledaš na Facebook strani Made in Gorenjska.Tako dragi moji, prvega dela idej za božična darila je konec. Spremljaj mojo Facebook stran in Instagram (v desnem koti blog strani lahko klikneš na oba linka), da boš takoj na tekočem z novimi idejami, prav tako pa na Instagram story vsak dan poteka odpiranje Essence adventnega koledarja. Prihaja čaroben božič in kot sem že v enem od prejšnjih objav napovedala, pride ogromno novosti z moje strani. Komaj čakam da ti vse predstavim!!  😉😉😉

Se beremo v nedeljo, do takrat pa 

lepo se imej in veliko se smej,

Marina

Komentarji

Priljubljene objave