Top laki te jeseni

Hejla!

To jesen sem šla v nabavo čisto novih lakov in barv, ki so se mi zdele top za ta letni čas. Tako zdaj cel čas uporabljam teh 5 barv Essence gel lakov. Essence kozmetiko obožujem, ampak sem vseeno na te lake sprva gledala rahlo skeptično. Ne vem, enostavno zdelo se mi je, da gel lak brez UV ali LED lučke pač ne more biti obstojen. Ne maram laka, ki se prvi dan po uporabi že odlušči na parih mestih, ker pač pomijem posodo ali pa kaj drugega naredim. Zato sem do te sezone vedno uporabljala komplet gel lakov z LED lučko, ampak proces lakiranja to pač podaljša iz parih minut na pol ure. 

To jesen pa sem iskala alternativo, kako hitreje narediti obstojne nohte. Enostavno sem se enkrat med nakupovanjem v dm-u odločila, da preizkusim te Essence gel lake. Doma sem takoj nanesla prvo barvo in sem bila pozitivno presenečena. Laki se super hitro sušijo in po pol ure nanosa ni več nobene bojazni, da bi se laki vtisnili (tiste majhne črtice, ki se pojavijo na navadnem laku, če greš recimo prehitro spat po nanosu). Prav tako so bili kar obstojni, zdržijo mi tam do enega tedna brez luščenja, potem se zgodi, da se mogoče kak kotiček odlušči. Če te to zelo moti, naneseš lak na novo, drugače pa se da zdržati tudi do tedna in pol. Vedno sem imela svoje naravne nohte, ki niso ravno najbolj trdi, pa delala sem tudi vse živo čez teden. Tako da ta lak kljub majhnemu upogibanju nohta zdrži fenomenalno. 
Obvezna "oprema" pri nanosu Essence gel laka.
Da pa dosežeš tako vzdržljivost laka, moreš vedno nanesti Essence gel base coat, potem en nanos Essense gel laka in na koncu še Essence gel top coat. Nanesi tudi tanke sloje vseh treh, da se ti bodo res hitro posušili in primerno strdili. Če naneseš preveč kakšnega sloja se zgodi, da lak ni tako obstojen kot bi moral biti. 
Moj najljubši odtenek (67 love me like you do) ta trenutek. Je taka svetlo roza barva z rahlih rjavkastim podtonom. 
Še štirje odtenki, ki so ravno idealni za to jesen. Z leve proti desni (109 glitter choc, 58 need your love, 73 more than a feeling, 108 call me kylie) 109 in 58 izgledata dokaj isto, vendar ima čisto levi mikro bleščice, ki dajo tak poseben lesk nohtu, desni pa je brez njih. Sta zelo temne rjave barve, skoraj že proti črni. Naslednji je tudi roza (73), ki že rahlo meji na rdeč odtenek, zadnji (108) pa je lepe kostanjevo rjave barve (ravno za na kak kostanjev piknik).
Če te zanima še več takih objav, z kozmetiko primerno za posamezni letni čas, bom vesela, če mi napišeš v komentarje. Prav tako imam namen narediti blog o moji kolekciji šmink. Si za, da ga napišem?

Uživaj še ta konec nedelje in prazničnega tedna. Želim ti pozitiven in produktiven skok v nov delovni teden.

Se beremo spet v petek do takrat pa,

lepo se imej in veliko se smej,


Marina
Komentarji

Priljubljene objave