Ročna dela iz volne in lesa

Hejla!

Obožujem volno, domače izdelke in ročno narejene izdelke. Moja obvezna oprema pozimi so volneni copatki in volneni zokni. Zakaj? Ker sem tako navajena od malega. Moja mama namreč izdeluje izdelke iz volne in bombaža, saj obvlada štrikarijo in kvačkanje. In zato, ker o meni že veste ogromno sem se danes odločila, da vam predstavim te mamine kreacije. Meni so zelo zanimive in lepe. 

Eni prvih izdelkov so bili copati, štrikani iz ovčje volne. So zelo topli in mehki, nikoli me pozimi ni zeblo v noge. Velikokrat sem si tudi sama izmislila barvne kombinacije za njih. 😊 Vsakemu otroku je to najbolj všeč ne? 😊
Kot drugi izdelki so prišli angelčki. Ti so tudi iz volne, zato so tudi toliko večji od tistih, ki jih lahko vidiš vsepovsod v trgovinah. Pakirani so pa v lepi natur embalaži, saj le taka edino paše k ročno narejenim izdelkom. 


Za praznike je enkrat padla ideja, da bi delala božične okraske za jelko. Kroglice so dveh vrst: ene so štrikane iz ovčje volne, druge pa so narejene iz navadne vrvice in nitk ovčje volne. A ni originalna ideja? Na sliki je seveda le peščica možnih barv in kombinacij kroglic. 😉 Zadnja najboljša (vsaj meni) ideja pa je bila, da naredi štrikane zapestnice. Nastale so v veliki količini barv in kombinacij, tako da jih lahko res vsaka punca kombinira k vsemu. Prav tako so nastale v različnih širinah in velikostih, tako da so lahko prav vsaki punci. Najboljše na njih pa je, da so mehke in udobne za nosit čez cel dan.
Kup zapestnic. Katera punca bi jih imela toliko? 😇😇

Izdeluje tudi izdelke iz lesa (razglednice na lesu, slike na lesu, magnetke in čestitke z magnetki). Vsi tukaj našteti izdelki imajo tudi certifikat domače obrti. Če so ti bili izdelki všeč, lahko prečekiraš tudi njeno Facebook stran s klikom tukaj.

Želim ti produktiven začetek tedna, do drugega petka pa

lepo se imej in veliko se smej,

Marina

Komentarji

Priljubljene objave