Moje najljubše vikend dogodivščine

Hejla!

Danes ko sem razmišljala, kaj naj bi tema današnjega bloga, sva ravno pri atriju doma, zato sem se odločila, da ti opišem  najine razgibane vikende čez celotno leto. Hmmmmm, nikoli nama ni dolgčas ne 🙂. 

Vikend je moj najljubši del tedna, le komu ni ne? Po drugi strani pa ni časa za vse, kaj bi rada počela v tem času.
Najbolj pomembno je druženje z družino, ker čez teden preprosto nimamo časa, tako da večino kosil čez vikende preživiva pri Markotovih starših, mojemu očetu ali pri mami. Kdaj pa kdaj se zgodi, da gremo tudi kam skupaj na kosilo/izlet, praznujemo rojstne dneve. 

Tukaj smo bili na praznovanju mojega rojstnega dne. 
Vmes med temi vikendi pa zapaše kak, ko si samo doma, zavit v dekico in pred televizijo z dobrim kozarcem vina ali pa kako drugače preživiš dan doma. Ti dnevi meni prav pašejo, ker vmes med vsem dogajanjem rabim dan ali dva za napolnite baterije v miru, da lahko delam stvari za svojo dušo in da si vzamem čas za sebe in Markota. Take dneve ima rad tudi Miško, saj prav uživa, da se lahko cel dan carta in da se lahko dosti igra z nama. Včasih si pa po takem dnevu privoščila tudi kakšno osvežitev v katerem od dobrih lokalov ali slaščičarn. 
Ko imava čez vikend preveč energije, pa si privoščiva tudi kak koncert, zabavo ali tudi poleti gasilsko veselico. Ampak to priznam da se zgodi redko. Enostavno nisva tak tip človeka, da bi hodila po zabavah vsak vikend. To je pri naju bolj redkost, glede na najina leta. Ampak takih stvari večino leta sploh ne potrebujeva. Ko pa kamorkoli greva, sva zelo izbirčna in v razne klube sploh več ne hodiva. Raje nekaj plačala za dober koncert in večerjo ob njem. 
Rada imava tudi izlete in potovanja, zato se dosti vikendov tudi zgodi, da enostavno se odpraviva na drugi konec Slovenije ali kam na Hrvaško, Avstrijo. Slovenija je sicer mala, ampak niti predstavljate si ne, koliko lepot skriva na svojem območju in kak lepa je ta naša deželica. Počasi odkrivava košček po košček. Najraje imava pa našo sončno obalo, saj sva oba zaljubljena v morje. Tako da na obalo greva pozimi, poleti, pomladi, jeseni, ni važno, samo da greva pa barem za en dan. Kak vikend se tudi zgodi, da je čisto gasilsko obarvan. Ko se odločiš za ta način življenja, pač tako je. Midva sva v tem že vzgojena, saj sta najina očeta tudi gasilca in nama je to zato samoumevno. Tako da kaka vikend slika nastane tudi v uniformah ne 🙂. 


Za konec še nekaj utrinkov iz najinih vikendov:

Tako, moje vikend objave je konec. Kjerkoli po Sloveniji boš pohajal/a, uporabi #mdogodivscine, da lahko takoj počekiram in lajkam slike. 

Se beremo naslednji teden v petek, do takrat pa 
lepo se imej in veliko se smej, 

MarinaKomentarji

Priljubljene objave