10 dejstev o meni

Hejla!

O sebi sem na začetku napisala tri bloge: Miško - mali posebnežHobiji in Tretji košček mene. Za danes sem se zato odločila, da namesto, da jaz zase napišem 10 dejstev, ki so meni zanimivi, sem za le-te povprašala moje najbližje in najboljša kolega.

Prvi izmed izbranih je bil seveda Marko.  Kasneje sem isto vprašala tudi starša (mislim da ni nič čudnega, da sta povedala skoraj iste stvari ne). Na koncu sem pa še hotela vključiti tudi moja dva dobra kolega - Žigo in Roka (če se čudite, da nisem zbrala nobene kolegice - ja boljše se razumem s fanti, že od malega).

1 Marko

Kot iz topa je znal povedat, da skoraj vedno zamujam. Hmmm, če dobro premislim, ima kar prav. V moj zagovor: se trudim odpravit to težavo 😊😊

2 Marko

Drugo dejstvo o meni je pa takoj bilo: "Rada imaš živali, včasih še preveč." Verjetno je res včasih preveč, glede na to da ne mine dan, da ne naštejem minimalno 5 različnih domačih živali, ki bi jih imela. Bom morala razmislit o opciji živalskega vrta. 😉

3 Mami

Prva stvar, katere se je spomnila, je zamenjevanje zlogov. Ko sem bila mala (ko sem začela govorit), sem rada zamenjevala zloge besed. Primer: goža (žoga), pičaja (pijača), pehotej (helikopter). Mami je imela veliko dela z razreševanjem mojih ugank. 😏

4 Mami

Na koncu je namesto dveh dejstev našla tri najbolj glavne (mama kot mama ne? 😉😉). Druga je bila to, da že od malega rada spim (tudi po 12 ur, če je "treba"). Tretja pa, da sem preveč trmasta včasih (pa še kakoooo res 😄).

5 Ati

Ati je za mene v trenutku rekel, da sem pridna in delavna. Še v istem stavku pa zraven drugo dejstvo: mogoče si včasih preveč svojeglava in trmasta v napačnih stvareh. Le zakaj oba starša povesta isto ne? 😀😁 Če gledam iz svojega vidika, sem res trmasta oseba, ki vztraja pri vsem, za kar se odloči (tudi kdaj, ko nima prav). 

6 Žiga

"Rada imaš morje", je bil prvi njegov stavek. Ja, res je! 😍 Morje obožujem v vseh letnih časih, v vseh pogledih. Rada sem ob morju na kopnem, še rajši pa na kakšni ladji ali čolnu. Rada plavam, se tunkam in zaradi tega je tudi moj najljubši letni čas poletje. Nekaj časa sem celo preživela na naši obali v Izoli in tam tudi živela. Tam nisem ostala zaradi vseh neprijetnih dogodkov, ampak bila pa je dobra in poučna lekcija za življenje.

7 Žiga

"Rada imaš delfine in njihovo opazovanje in raziskovanje. Zato si hotela postati morska biologinja." Zgodba z delfini se je začela v srednji šoli in ravno zaradi tega, ker me je raziskovanje delfinov tako zanimalo, sem hotela postati morska biologinja in to delati celotno življenje. Med samim šolanjem pa sem spoznala, da pa sem resnično dobra v drugih smereh. Tako da sem danes na magisteriju Bioinformatike. 

8 Rok

Mišljeno je bilo, da bi vsako dejstvo, podano od vsake osebe ločila. Ampak tega v tem primeru ne morem. Enostavno preveč poseben sestavek je, da bi ga kakorkoli spreminjala in razdelila. To pa je Rokovo mišljenje o meni: "Dejstvo je, da si open minded, da maš rada živali, predvsem mačke, da dejansko znaš dobro in ti je hobi fotografija, da si ful delovna in maš ideje kak neke stvari, ki tečejo po že ustaljenem načinu dela še izboljšat, da rada pomagaš ljudem.."
Ko sem pa to prebrala, pa sem ostala brez besed. 😊

Tako, za konec pa še nekaj vzdevkov za mene, ki so mi jih nadeli:
- srce
- mali bauc
- inčičuna
- stara
- vlka sestra

Kateri vzdevek je od koga, pa lahko samo ugibaš (ne rabim povedat vsega). 😉😉

Upam, da si danes v tem blogu užival/a, jaz sem vsekakor, ko sem dobivala odgovore od mojih. 😃😃😃

Sledi mi še na Facebooku in Instagramu. Se beremo jutri!

Do takrat pa: lepo se imej in veliko se smej,

Marina

Komentarji

Priljubljene objave