Tretji košček mene

Hojla!

Tako, pa je vikenda skoraj konec. V današnjem blogu sledi še zaključek blogov o meni. 

1

Že nekaj časa se zelo rada ukvarjam s fotografijo. Na potovanjih je zato obvezna oprema moj fotoaparat ;) Naredila sem že ogrooomnooo fotografij z njim. Seveda pa je ena slaba stran tudi tega: nisem ravno tako pridna pri nalaganju in urejanju fotografij kot pa pri fotografiji. Tako da se mi pogosto dogaja, da mi ostajajo kar mešane fotografije po mapah. Ampak delam na tem, da uredim ta nered. Saj se vsakemu kaj takega kdaj zgodi a ne? ;)

Da pa kar najbolje predstavim sebe kot fotografa, je pa tukaj nekaj fotografij. Upam, da ti bodo všeč :D


2

Pa še zadnja stvar o meni. Imam najboljšega fanta na svetu - Markota :D Poznava se že praktično od plenic, v zadnjih letih pa je to prijateljstvo preraslo v ljubezen. Je nekaj najlepšega kaj se mi je zgodilo v življenju. Sej veš, tisti občutek ko te nekdo podpira ne glede na to, kakšno neumnost si izmisliš VSAK DAN :D Praktično vsega se lotiva skupaj - oba sva prostovoljna gasilca (on trenutno uspešnejši od mene), obema je všeč fotografija (tukaj sem jaz uspešnejša - za zdaj ;) ), oba imava nooooroooo rada Miškota, obožujeva morje in izlete (potovanja seveda spadajo zraven). 

Najboljše ga pa itak lahko spoznate preko fotografij, a ne? ;) 

V gasilskih uniformah!

Imeli so vaje z dihalnimi aparati

Tale pa je nastala doma z malo eksperimentiranja. :D
Vikenda bo skoraj konec in s tem tudi mojih blogov do naslednjega petka. Naslednji vikend bo namenjen kozmetiki, tako da punce takoj prečekirat bloge ;)
Blogi bodo vedno objavljeni ob 16:00 ob petkih, sobotah in nedeljah. Vmes med tednom pa me spremljaj na instagramu korenmarina_ina in na fb strani Marina Koren life, kjer bodo vmes odseki iz mojih dnevov. Če si želiš kasneje tudi kak life na instagramu, javi v komentar ali inbox na fb. 
Sledi mi tudi na tej strani, ker tako dobiš na mail obvestilo, ko bo nov blog naložen. 

Uživaj še ta zadnji del nedelje in se beremo naslednji teden v petek. Komaj čakam ;)

Do takrat pa:
lepo se imejte in veliko se smejte,

Marina

Komentarji

Priljubljene objave