Srečanje z Lepo afno in Ajdo Sitar

Hojla!


Vem da je bil danes v načrtu blog o kozmetiki, ampak nisem si mogla pomagat. Blog o srečanju z Lepo afno in Ajdo Sitar je bolj pomemben. Sej se strinjaš ne? 😍 💓

V soboto, 14. 10. 2017 ob 16:00 je dm Slovenija v Europarku organiziral srečanje s seveda najboljšima Lepo afno in Ajdo Sitar. 
Ko sem prihajala po hodniku sem najprej zagledala samo ogromno število deklet. Med približevanjem tem dekletom sta na sredini bili Lepa afna in malo dlje še Ajda Sitar. Seveda se mi je utrip povečal, saj sem imela ogromno pričakovanj. 

Najprej sem stopila do Ajde, ki me je objela, takoj zatem pa sva naredili še selfija. Zelo mi je bilo všeč, da si je vzela čas in sva poklepetali. Top občutek je, ko te znana blogerka spodbudi k temu, naj kar pišeš bloge in da je ob tem resnično vesela. 
Selfi z Ajdo 💗💗
Želela sem si še srečanja z Lepo afno.
Huuuuh do nje pa je bilo težko priti. Poglejte vso to "gužvo" 😯😯😯


Po eni uri čakanja (jaaaa res je trajalo eno uro, ampak se je ZELOOOO splačalo) sem se končno objela in slikala z Lepo afno. Tudi ona se je zelo razveselila tega, da pišem bloge. Nečesa pa ne bom nikoli pozabila. "Kar pogumno" so bile njene besede in pomenile so mi vse na svetu. 
Selfi z Lepo afno 💗💗
Verjetno se po tem seveda sprašuješ, zakaj so mi to srečanje in besede toliko pomenile, a ne?

Leto nazaj sem začela slediti najprej Lepi afni in še nato Ajdi Sitar. Zgodilo se je čisto po slučaju, eno popoldne med dolgočasenjem po YouTube. Pritegnile sta me zaradi posebne karizme in iskrenosti. Enostavno to opaziš. Prelomni trenutek v tem, da sem se pa odločila za ta blog kanal, ki ga trenutno bereš, sta pa bili dve objavi.
Prva je vlog Lepe afne 10.000x hvala, ki si ga lahko pogledaš tukaj ⇒ https://www.youtube.com/watch?v=WwvqzzxJ1zU
Druga pa je blog Ajde Sitar, ki si ga lahko prebereš tukaj 
Takrat me je k temu, da naredim svoj kanal spodbudil stavek Lepe afne: "Če imaš sanje, pa naj bojo to kakršne koli sanje, naj te nihče in nič ne odvrne od tvojih sanj!". Kasneje ko sem pa začela po internetu brskat kako naj sploh začnem, mi je pa zelo pomagal Ajdin blog, ki je poln uporabnih nasvetov sploh za nekoga, ki je tako zmeden na začetku kot sem bila jaz. 
Zdaj si lahko predstavljaš, da srečanje z nekom, ki ti pomaga premagati tisti začetni strah, še dodatno spodbudi k temu, da delaš to kar ti je všeč in kar so tvoje sanje.

Imaš tudi ti kakšnega vzornika/vzornico? Tudi spremljaš Lepo afno in Ajdo Sitar? Sporoči mi v komentarje, katera njuna objava ti je najbolj všeč 😊😊😊😊 Komaj čakam na debato s tabo 😉

Za konec lahko samo rečem HVALA Ajda in Lepa afna za spodbudo in nasvete.

Tebi pa želim noro dober konec petka in odličen, produktiven vikend.

Lepo se imej in veliko se smej,
se beremo jutri. 😉

Marina
Komentarji

Priljubljene objave