Miško - mali posebnež


vdih, izdih, in gremo sestavljat prvi blog... pričakovanje na vrhuncu....
.
.
.

Hojla! 


Moj prvi blog more predstavljati mene v unikatni, najboljši, zanimivi luči. Pa ga bom vseeno spisala malo drugače. 

Zakaj?

Ker bomo imeli še mnogo časa, da se spoznamo popolnoma. Ta trenutek pa je bila moja edina misel - hmmm pisanje o njem bi bilo zanimivo za prvi blog
Zadnje leto in pol si življenje delim z enim drobnim (za svojo vrsto rahlo debelušnim), nagajivim, cartljivim in glasnim Miškotom (beri muckom). Kot bi vedel, da pišem o njem, je prišel sedet na mojo ramo. No doma je vse prej kot Miško: mini bauc, bučko, opica, mujcek, lubek itd. Vsak ki ga pozna, mu je nadel svoj vzdevek. Pri meni pa so vzdevki odvisni od njegove pridnosti. 

"Moje najljubše ležišče je seveda korito v kopalnici. Zakaj bi pa bilo drugače namenjeno?!?! :)"
Miško med spremljanjem oddaje 24 ur. 
"Seveda me zanima, če bo sonček jutri, kako se bom pa drugače grel??"
Vsepovsod gre z mano. Tudi v študentski dom, ko je bilo še to potrebno. :)

Posvojila sem ga v Mariborskem zavetišču. Takoj ko sem ga zagledala, sem vedela da je to to. Malo je bil glasen po poti, seveda, če pa more opozorit, da je še tam. 
No in tako se je začelo najino druženje. V večini primerov je prijazen, igriv in cartljiv mucek, ki je najbolj srečen da sem doma. Če me ni je že štala, ker moji starši niso dovolj dobre varuške (ne vem kako sem pol jaz lahko z njimi zdržala ;) )


Seveda se za domačega notranjega muca tudi nekako spodobi, da je mali debelinko. Sej se hecam, trenutno je na strogi dieti in vsak dan glasno protestira. Protestira tudi, ko ga dvigneš iz stoja kjer sedi, ko ne more svoje riti nastavljat sončku in ko ima svoje dneve. To pomeni, da je bolje, če ga pustim pri miru, ker drugače jih že slišim. :) Pa sej jih ima vsak a ne?

To je delček mene, mojega sveta in na koncu koncev mojega razmišljanja, saj nobene odločitve ne sprejemam brez misli na to malo bitjece, ki je od mene odvisno. Polepša mi prav vsak, še tako zatežen in tečen dan. V naslednjem blogu vam predstavim še drugi košček sebe.

Do takrat pa lepo se imejte in veliko se smejte,

Marina


Komentarji

Priljubljene objave