Makeup revolution paletke - review

Hejla!

Pa je vikenda že skoraj konec. Sej ne morem verjet kako hitro mine. Kaj pa ti? Imaš raje vikend ali delovne dneve? Kaj sploh sprašujem bedarije ne 😜😜

Že kar nekaj časa nazaj sem razmišljala, da bom enojne senčke, ki sem jih mela ogromno, zamenjala za paletke. Iz čisto praktičnega razloga, da manj zasedejo prostora in da imaš praktično vse barve na kupu. Lotila sem se raziskovanja, katera paletka mi je po izboru barv najbolj všeč in se osredotočila na paletke, ki so mi bile takrat cenovno dostopne. 
Naletela sem na znamko Makeup Revolution, priznam, da sem takrat za njo prvič slišala. Videla sem, da se pri nas dobi samo preko spleta. V oči sta mi padli dve paletki: Flawless 2 in Essential Mattes 2. Iskala sem takšne paletke, ki bi bile primerne za vsakodnevni makeup, kjer obožujem nude barve in pa tudi za večerni makeup, ki pa more bit raznih barv in seveda z bleščicami. 

Essential Mattes 2 mi je všeč ravno zaradi izbire barv, saj vsebuje 12 senčk nude rjave in rahlo vijolične barve. Prav tako pa sem zelo navdušena, ker so vse senčke matt, saj za dnevni look redko uporabim kako shimmer senčko. Ima pa ravno toliko izbire, da lahko narediš kar nekaj različnih make up look-ov. Barve se lepo zabrišejo, vendar pa nimajo vse zelo dobre pigmentacije. Svetle barve moram nanesti kar nekaj krat, temne pa so ravno prav pigmentirane za dnevni make up, kjer nočemo izrazitih barv. Sama paletka je sicer kar ugodna, me pa zmoti pakiranje, ki je navadno, nič posebno plastično. Prav tako me zmoti, da nima neke teže, ko jo primeš. Obožujem take paletke, ko se že čuti v roki, da dobiš v njej veliko produkta in da so kvalitetne. 
To so primeri nekaj barv. 

Takšna izgleda celotna paletka.
Flawlees 2 sem izbrala zaradi tega, ker vsebuje 32 matt in shimmer barv. Všeč mi je kombinacija snežno bele, črne, modre, rjave, zlate in rdeče, saj je super za ustvarjanje veliko različnih atraktivnih večernih look-ov. Barve se lepo zabrišejo in so pigmentirane. Nekatere matt rjave so zelo podobne senčkam v Essential Mattes 2, ampak so vseeno bolj pigmentirane. Tudi sama cena je večja, ampak je razlika pričakovana, že zaradi same količine senčk. Pakiranje je pa čisto po mojem okusu: vsebuje veliko ogledalo, tako je priročna tudi za na pot, ko po navadi nimaš na voljo ogledala. Senčke so okrogle oblike, zraven pa dobiš še prelepo vijolično škatlo. Sama paletke več nimam v njej, če pa imaš rada svoj makeup tudi kot dekoracijo, je pa super. Tudi občutek v roki je fenomenalen, saj je paletka dejansko težka za svojo velikost. Iskreno nisem pričakovala takšne teže.

Obožujem shimmer senčke v tej paletki. Zlata in rdeča sta top.

Tako pa izgleda še celotna senčka. Kot že omenjeno, pa nimam več njene škatle, v kateri je bila pakirana.

Obe paletki lahko uporabljaš kar nekaj časa. Sama jih že imam kako leto. 

Ali je tebi tudi všeč znamka Makeup Revolution? Katere izdelke uporabljaš in priporočaš? Sporoči mi v komentarje 😉😉


Uživaj še ta preostanek vikenda, spremljaj me čez teden na instagramu in Facebooku in se beremo naslednji teden v petek. 

Ne pozabi: Lepo se imej in veliko se smej,

Marina

Komentarji

Priljubljene objave