Lotique make up review

Hejla!


Pred nami je prvi blog s področja kozmetike. Pa se lotimo dela 😊😊

Pred kratkim sem obiskala novo trgovino kozmetike Lotique v Europarku. Že na prvi pogled te v trgovino pritegne sama postavitev izdelkov, svetlost prostora in prijaznost vizažistk. Edino žal mi je, da nisem naredila nekaj fotografij, saj bi bile odlične. Seveda sem morala pregledati vse razstavljene izdelke in v oči mi je padla kremna Highlight & Contour paletka. Mislim da predvsem zaradi tega, ker je do takrat še nisem imela in ker je moja koža suhega tipa, mi kremni izdelki bolj odgovarjajo.  
Lotique kremna Highlight & Contour paletka
Po prihodu domov sem morala takoj sprobat novo paletko. Moj prvi vtis: waaaaaaw 😍😍😍😍 
Izgled samega pakiranja se sklada s celotno tematiko trgovine in drugih izdelkov in izgleda izjemno drago in prefinjeno. Produkti pa so bili izjemno kremasti, pigmentiranost velika, občutek na koži pa prav nič lepljiv. Prvič sem celo nanesla preveč vsakega odtenka, saj nisem pričakovala takšne pigmentacije. Z ovalnimi čopiči se odtenki zelo lepo nanašajo in zabrišejo. Sploh ti ne vzame toliko časa. Izgled je pa zelo naraven in niti malo "pudrast". 
Osvetljevalec je nežno srebrne barve, njegov izgled pa naraven. Če imaš rada osvetljevalec, ki res intenzivno osvetli predele, kamor ga naneseš, potem ta ni za tebe. Ta ima res naraven videz, da koža dobi potreben sijaj, kamor ga nanesemo, ampak ni preveč očiten. Sama ga uporabljam v "no make up make up look-ih". 
Zraven osvetljevalca pride še concealer, ki je res idealen za področje podočnjakov. Moram reči, da jih popolnoma zakrije - preverjeno večkrat. 😉 Zabrisan je bil vedno v dveh potegih z ovalnim čopičem.
Paletka pa vsebuje še dva contour odtenka, enega svetlejšega in enega temnejšega. Svetlejšega jaz uporabljam samo za rahli bronz efekt, ko res ne delaš prave konture obraza, temnejši je pa idealen prav za to. Oba se perfektno zabrišeta v kožo, tako da celoten look z njuno uporabo izgleda naraven. Vendar pazi, da ne naneseš preveč - sploh temna barva je zelo pigmentirana! 

Vzorec odtenkov.
Od leve proti desni: osvetljevalec, concealer, svetli contour in temni contour.
Da si boš lažje predstavljala ten te paletke, imam jaz zelo svetlo polt. Ta paletka je, kar se tiče tena, idealna za mojo polt. Edina slaba stran te njihove paletke je to, da jo imajo na voljo samo v tem tenu. Torej za svetlejše je idealna, za medium in temne pa presvetla. 

Za konec naj še povem, da ima paletka povsem normalno ceno za to, kar nudi. Stala je 13,25 eur in me je glede na ceno zelo pozitivno presenetila. Po mojem mnenju jo lahko imaš kar veliko časa. 
Če si svetlejše polti, imaš rada kremne produkte in po vrhu vsega naraven videz tvojega make up look-a, potem je ta paletka popolna zate. S svojim nakupom pa podpiraš Slovensko podjetje, saj ta znamka izhaja iz Celja. Kul, a ne? 😎😎😎

Kaj pa ti misliš o tej novi slovenski znamki make up-a? Si jo že preizkusila? Zapiši v komentarje svoje izkušnje 😎

Upam, da si uživala v mojem prvem blogu o kozmetiki in se beremo jutri. Do takrat pa ...

lepo se imej in veliko se smej,

Marina

Komentarji

Priljubljene objave