Hobiji

Hejla! 

Spet jaz :) 
Sledi drugi košček mene - moji hobiji. 


1

V prostem času imam najraje čas, ki ga lahko preživim s svojo družino. Saj veste, tisti občutek ko vidiš vso družino po dolgem času je fenomenalen. Preprosto uživam v občutku, ko vidim kako uživata moji dve mali sestrični v moji družbi. To je čista anti stres terapija ;)

2

Druga anti stres terapija so pa spet otroci, ampak otroci v gasilskem društvu. Prostovoljna gasilska sem že okoli 10 let in pred enim letom sem se pridružila gasilski mladini kot pomočnica mentorja. Petkove popoldneve tako preživljam s skupino otrok, ki jih pripravljam na tekmovanja. Seveda pa mora bit na vsakih vajah tudi norenje z otroci, zabava in igra tako da tisti popoldnevi prav prehitro minejo. Rada imam prav vsakega izmed gasilskih otrok, saj je vsak poseben in odličen. Najlepše pa je, ko vidim, da so oni mene na enak način sprejeli. 
Priznam, da so mi ti petkovi popoldnevi ljubši od vsakega žura. ;)


3

Čez vikende sem rada doma ali pa v naravi (seveda izleti morajo bit ;) ). Doma tako pride na vrsto naslednji hobi - izdelovanje naravne kozmetike. Trenutno še eksperimentiram (kot kakšna čarovnica iz risanke :D ) in zato izdelano kozmetiko uporabljam za lastne potrebe. 
Narejene domače labele iz kokosovega in olivnega olja.
Če si želiš, da kdaj objavim kak blog glede izdelovanja naravne kozmetike, mi seveda lahko napišeš v komentar. 

4

Čez vikend imam ogrooooomnooo časa. In kaj misliš, kaj najraje počnem, poleg vsega naštetega zgoraj? 
Rada hodim na izlete po Sloveniji in tujini. Obožujem potovanja in spoznavanja novih krajev. Zato sem se tudi odločila, da na svoj blog vključim tudi bloge s potovanj. Če pa si želiš tudi, da bi kraje in dogajanje na mojih izletih lahko tudi videl/a, pa komentiraj spodaj. Mogoče čez čas dodam še vlog kanal, za lažje spremljanje dogajanja. 


Upam, da si užival/a v mojem današnjem blogu. Tako, sedaj pa je čas za TV ;) Se beremo, do takrat pa:

lepo se imejte in veliko se smejte,

Marina

Komentarji

Priljubljene objave